Gradaties in refurbished toestellen

Bij Hozard verkopen we alleen maar refurbished modellen die technisch 100% in orde zijn. Wij testen deze toestellen meer dan 50 punten, waarna ze in de passende gradatie worden ingedeeld. Onze gradaties zijn A, B en C en staan voor:

A = Zo goed als nieuw
B = Lichte gebruikssporen
C = Zichtbaar gebruikt

Alle toestellen zijn 100% technisch in orde. Deze gradaties hebben dus alleen met de buitenkant te maken.

A = Zo goed als nieuw
Deze toestellen zijn zo goed als nieuw en krijgen daarom een A-grade.

Kenmerken:

Niet of nauwelijks te onderscheiden van een nieuw toestel. Het toestel heeft gÊÊn of enkele nauwelijks zichtbare gebruikerssporen.

B = Lichte gebruikssporen
Het toestel is 100% technisch in orde, maar door gebruikssporen net iets minder mooi.

Dit toestel is licht gebruikt, waardoor het veel goedkoper is dan een nieuw toestel. Er zijn meerdere lichte gebruikssporen aanwezig, maar aan de binnenkant mankeert er niks.

C = Zichtbaar gebruikt
Vanwege de zichtbare gebruikssporen, waaronder krassen of deuken, kennen wij de C-grade toe.

Dit toestel is zichtbaar gebruikt, maar 100% technisch in orde. Er zijn meerdere gebruikssporen aanwezig. Het kan hierbij gaan om krassen (buiten het scherm) of deuken (op de bedekking).

 

Voordelen van een refurbished smartphone

Lage prijs, uitvoerige controle Het grote voordeel van een refurbished smartphone is dat je een relatief lagere prijs betaalt: refurbished smartphonemodellen zijn een stuk goedkoper dan een gloednieuwe versie.

Het kan als een nadeel worden ervaren dat refurbished modellen al gebruikt zijn. Bij Hozard doen we daarom ons best dit nadeel zoveel mogelijk in te perken, door onze toestellen uitvoerig te controleren en te testen. Dit doen wij op basis van meer dan 50 punten, waaronder het testen van de touch functies, camera, besturingssysteem microfoon, Wifi-ontvangst en bluetooth-connectie.

Een milieuvriendelijke keuze

Een ander groot voordeel van onze refurbished smartphones is dat je met de aanschaf hiervan een milieuvriendelijke keuze maakt. Soms nemen klanten en bedrijven namelijk vroegtijdig afscheid van hun smartphone, terwijl dit eigenlijk onnodig is.

Deze smartphones bestaan uit diverse onderdelen, die helaas nog niet allemaal gerecycled kunnen worden en daardoor op de afvalberg terecht komen. Doordat wij deze toestellen oppoetsen en recyclen worden er geen kostbare metalen verspild en helpen we het milieu voor zover we kunnen.

Voordelen van een refurbished smartphone van Hozard

SCHERP TARIEF Wij bieden altijd scherpe prijzen voor onze refurbished smartphones.
NAUWKEURIGE CONTROLE Alle refurbished smartphone zijn nauwkeurig gecontroleerd door onze getrainde werknemers op meer dan 50 punten.
EEN DUURZAME KEUZE Niet alle smartphone-onderdelen kunnen worden gerecycled. Met een refurbished smartphone maak jij een duurzame keuze!

Nieuwe smartphonemodellen, beschikbaar voor iedereen Een nieuwe smartphone past niet in iedereens budget. Met onze refurbished smartphones maken wij nieuwe modellen beschikbaar voor meer budgetten!