Verzenden & retourneren

Levering uit voorraad

Alle producten die op onze website bestelbaar zijn worden direct uit voorraad geleverd. Wij leveren in Nederland, België en Duitsland op maandag t/m zaterdag.

Besteld voor 17:00 uur op Eerste levering op
Maandag Dinsdag
Dinsdag Woensdag
Woensdag Donderdag
Donderdag Vrijdag
Vrijdag Maandag
Zaterdag Dinsdag
Zondag Dinsdag

Alle producten worden de volgende dag geleverd, tenzij anders aangegeven.

Gratis verzending in Nederland

Je bestelling wordt veilig en snel PostNL verstuurd. Aangetekende pakketten kunnen alleen in ontvangst genomen worden op het adres van de geadresseerde. Als je de eerste keer niet thuis bent probeert PostNL het de volgende werkdag (ma t/m za) opnieuw. Na de tweede afleverpoging kun je het pakket afhalen op het dichtstbijzijnde PostNL servicepunt.

Voorafgaand aan de levering ontvang je een Track & Trace code om het pakket mee te volgen.

Verzending na ontvangst van betaling

De levertijd geldt vanaf ontvangst van betaling. Een bankbetaling kan tot 3 werkdagen duren voor verwerking, via PayPal kan een bankbetaling tot 10 werkdagen duren. Betaal je via iDeal, Creditcard, AfterPay, Klarna of PayPal Saldo/Creditcard dan wordt je betaling direct verwerkt.
 

Hoe verloopt de RMA procedure?

  1. Ons team bekijkt uw RMA aanvraag en beoordeelt of u uw product naar ons moet verzenden of dat we op afstand tot een oplossing kunnen komen.
  2. Als uw aanvraag is goedgekeurd, dan mag u uw product naar ons verzenden.
  3. Wij houden u op de hoogte van door een melding naar u toe te sturen.
  4. U ontvangt een track & trace nummer wanneer uw product terug wordt gezonden.

 

—–
Retourneren

Hoe moet ik mijn product inpakken om het terug te sturen?

Gebruik een stevige verpakking, het liefst de originele. Op die manier is de kans op beschadigingen zo klein mogelijk en kunnen we er misschien nog iemand anders mee blij maken. Heb je de originele verpakking niet meer in huis? Geen probleem, we bekijken de staat van je teruggestuurde product en bepalen aan de hand daarvan wat de waardevermindering is.

Je verpakte product kun je verzenden in een stevige doos die je goed afsluit.

Product ingepakt? Print je verzendlabel uit of schrijf het antwoord- en retournummer op de doos. Die vind je in de mail die je van ons hebt ontvangen.

Wat is de status van mijn retourzending?

Zodra wij aan de slag gaan met jouw pakket, sturen we je een bevestiging per mail. Het kan voorkomen dat je product volgens je Track & Trace is aangekomen in ons magazijn, maar dat je nog geen ontvangstbevestiging hebt gekregen. Geen zorgen, het kan tot 24 uur duren voordat we je retour in behandeling nemen.

Heb je je pakketje meer dan 3 dagen geleden teruggestuurd en nog niets gehoord? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Hoe snel word ik terugbetaald na retourneren?

Zodra we je retourzending verwerkt hebben, betalen we je binnen 3 werkdagen terug. Hoe snel je het geld op je rekening hebt, hangt af van je betaalmethode.

Het kan zo zijn dat je je geld in meerdere delen terugkrijgt. Dit kan door twee dingen komen:

  • Je hebt het bedrag of een gedeelte daarvan betaald met een cadeaubon of een voucher. Je krijgt dat bedrag dan terug in de vorm van shoptegoed.
  • Je hebt een product omgeruild voor een ander product. In dat geval storten we de aankoopwaarde van het eerste product terug op het betaalmiddel waarmee je als eerst hebt betaald. Heb je bijbetaald voor het vervangende product? Dan krijg je dat resterende bedrag apart teruggestort.

Staat het bedrag na 5 werkdagen nog niet op je rekening? Neem dan contact op met onze klantenservice.
 

Wat voor retourmogelijkheden heb ik?

Binnen 30 dagen na ontvangst van je product heb je 2 opties:

  • je product ruilen voor een ander product;
  • je product retourneren en je geld terug laten storten .

Let op! De retourkosten zijn op eigen rekening.


Hoe meld ik online mijn retour aan?

Neem dan even contact op met onze klantenservice of mail naar [email protected] met je bestelnummer.

Wat zijn de retourvoorwaarden?

Je kunt binnen 30 dagen nadat je het product ontvangen hebt, je retour aanmelden. Je hebt 2 opties:

  • je product ruilen voor een ander product.
  • je product retourneren en je geld terug laten storten.

Om het volledige aankoopbedrag terug te krijgen is het belangrijk om je product in de originele staat en onbeschadigd terug te sturen. Dus bekijk het product gerust zoals je in de winkel zou doen.

 

OPMERKING: wij aanvaarden uitsluitend producten die volledig en foutloos de RMA procedure hebben doorlopen. Is dit niet het geval, dan zullen wij uw aanvraag moeten weigeren.