SmartPhone, Tablet of Laptop met Waterschade?

Heeft u een SmartPhone, Tablet of Laptop met Waterschade?

Geen zorgen, zorg ervoor dat u het toestel gelijk uit zet om verdere beschadigingen aan de printplaat te voorkomen.
Tegenwoordig maken wij allerlei soorten waterschade problemen mee zoals koffie op de toetsenbord, SmartPhone in de wc of een flesje die open knapt in de tas noem het maar op.
Wij zijn gespecialiseerd in het repareren van waterschade toestellen, dat komt omdat we al aantallen jaren bezig zijn met het repareren ervan en het verbeteren om de slagingspercentage te verhogen. Zoals wij hebben gezegd is het noodzakelijk om het toestel gelijk uit te zetten, wij krijgen vaak te horen dat men zijn SmartPhone in het rijst stopt om de water te laten absorberen. Het gezegde klopt gedeeltelijk, het is namelijk zo dat rijst water absorbeert maar wat het probleem is dat men niet in de gaten heeft dat het toestel vaak geseald is met een bepaalde plak dat maakt het voor de rijst heel lastig om daar in de komen, dus rijst kan bijna niks niks betekenen voor waterschade toestellen!

Meld uw Waterschade bij ons aan om uw toestel te redden. Wij hanteren 2-3 dagen reparatie tijd om ervoor te zorgen dat het toestel weer gaat functioneren.
Nu zit u waarschijnlijk met het vraag; “hoe word zo’n toestel behandeld of wat gebeurd er met me toestel wanneer het contact komt met water?”
Het zit namelijk zo als water contact maakt met een elektrische product word er vaak kortsluiting gecreëerd die laat een bepaald stof achter genaamd: corrosie, dat is meestal de boosdoener die ervoor zorgt dat het toestel gedeeltelijk niet functioneert of helemaal niet. Deze behandeling word zo zorgvuldig uitgevoerd om het toestel weer tot levend te krijgen.
Er is een speciaal middel waarmee je het toestel kan reinigen, je laat het toestel voor een bepaalde tijd in die vloeistof om alle corrosie te verwijderen. Dan komt het moment dat het toestel moet uitdrogen waar een (droger) voor nodig is. Als laatst komt de test fase waar we gaan kijken of het ons gelukt is en wat misschien defect is.

 

Translate